• en
  • nl
  • fr

 

PRIVACYBELEID

Soprano Design Limited, Redcoal Pty Ltd en hun verwante organisaties samen Soprano Design respecteren uw privacy en de beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Het is belangrijk voor ons dat de informatie die u verstrekt aan Soprano Design en de kennis die het bedrijf over u houdt, wordt bewaard in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

Privacywetgeving plaatst bepaalde eisen aan Soprano Design in relatie tot de persoonlijke informatie die we verzamelen, vasthouden en behandelen. Niets in dit privacybeleid is bedoeld om de verplichtingen van Soprano Design of de toegepaste verwerking van persoonlijke gegevens te beperken onder de toepasselijke privacywetgeving. Voor zover eventuele toepasselijke privacywetgeving uitzonderingen en uitzonderingen bevat, mogen wij gebruik maken van die uitzonderingen en uitzonderingen voorzover zij van toepassing zijn op Soprano Design.

Verzameling van persoonlijke gegevens

Afhankelijk van de specifieke omstandigheden kan Soprano Design persoonlijke gegevens verzamelen over u in verband met de levering van onze producten en diensten, inclusief onze beveiligde messaging en website producten en diensten. De persoonlijke gegevens van Soprano Design verzamelen kunnen onder meer uw naam, geboortedatum, contactgegevens (inclusief uw e-mailadres, thuis- of factuuradres en telefoonnummer), gebruikersnamen en wachtwoorden, internetadres en schermnaam, het type Computer of apparaat die u gebruikt, alsmede informatie over uw gebruik van onze producten en diensten. We kunnen ook persoonlijke gegevens verzamelen over uw communicatie, interacties en transacties met ons, met inbegrip van elk contact dat u per telefoon, sms of e-mail heeft.

Met betrekking tot werkaanvragers verzamelen, gebruiken en onthullen u uw persoonlijke gegevens voor het beoordelen van uw aanvraag en uw geschiktheid voor de geadverteerde rol en voor andere rollen die in de toekomst beschikbaar kunnen worden.

Waar mogelijk, verzamelen we uw persoonlijke gegevens direct. We verzamelen en verwerken ook persoonlijke gegevens als een data processor namens onze bedrijfskliënten in het kader van hen te voorzien van onze beveiligde messaging en website producten en diensten. Wij behandelen persoonlijke gegevens die door onze bedrijfskliënten worden verstrekt in overeenstemming met hun wettelijke aanwijzingen. We kunnen ook persoonlijke informatie verzamelen van onze leverancier van aandelenregisters, uw organisatie, uw vertegenwoordigers (bijvoorbeeld uw makelaar), informatiedienstverleners, onze verwante bedrijven en andere vertrouwde partijen met wie wij informatie uitwisselen en ook van publieke bronnen. Door dit privacybeleid te accepteren, stemt u uitdrukkelijk in met die derden die ons uw persoonlijke gegevens verstrekken.

Gebruik en openbaarmaking van persoonlijke gegevens

Wij verzamelen, vasthouden, gebruiken en onthullen persoonsgegevens om onze zakelijke activiteiten uit te voeren en te voldoen aan wettelijke, regelgevende, zakelijke, stakeholder en onderzoekseisen. Soprano Design verzamelt informatie uit verschillende bronnen om onze producten en diensten te leveren, te beheren, te verbeteren en te personaliseren (inclusief messaging en website services) en klantenervaring. Soprano Design gebruikt de informatie die we verzamelen om uw behoeften, interesses en gedrag te begrijpen, uw identiteit en persoonlijke gegevens te verifiëren, onze records te onderhouden en bij te werken, onze relatie met u te beheren, product- en marktonderzoek uit te voeren, onze mensen te trainen en te beheren, onze wettelijke bescherming te beschermen Belangen en omgaan met vragen en geschillen. Soprano Design kan soms uw informatie gebruiken om u op de hoogte te stellen van belangrijke wijzigingen op onze website of dit beleid. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens verzamelen, vasthouden, gebruiken en onthullen in verband met wettelijke verzoeken van rechtbanken, overheidsinstanties en advocaten, vermoedelijke onwettige activiteiten en overnames of potentiële overnames van onze zaken of activa.

Het verstrekken van uw persoonlijke informatie aan ons is vrijwillig. Als u ervoor kiest uw gegevens niet te verstrekken, kan Soprano Design mogelijk niet enkele of alle dingen die in dit beleid zijn beschreven, doen. We kunnen bijvoorbeeld niet een bepaalde service of product voor u bieden. We hopen dat u het nuttig vindt om informatie over uzelf aan ons te verstrekken of om ons te machtigen om informatie over u van andere personen te verzamelen.

Als u informatie over een andere persoon verstrekt, vertegenwoordigt u en stemt u ermee in dat u toestemming heeft verkregen om hun informatie te verstrekken aan Soprano Design om deze informatie te gebruiken voor de doeleinden die in dit beleid zijn uiteengezet.

Soprano Design heeft activiteiten in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens uitwisselen met uw en onze vertegenwoordigers, vertrouwde filialen, regelgevende instanties, de Australische beurs en onze dienstverleners. Onze dienstverleners omvatten degenen die ons helpen met archief, audit, boekhouding, klantencontact, juridisch, zakelijk advies, bankieren, betaling, mailing, levering, dataverwerking, data analyse, documentbeheer, informatiebrokering, onderzoek, Verzekering, website en technologie diensten. Sommige van deze derde partijen zijn gevestigd in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, België, Roemenië, Verenigde Staten, Brazilië, Colombia, Chili, Singapore, Maleisië, de Filippijnen en andere landen. Waar wij uw persoonlijke gegevens buiten uw land overbrengen, nemen we maatregelen om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig wordt behandeld. U stemt ermee in dat wij uw informatie kunnen gebruiken en delen op de wijze die in dit beleid wordt beschreven en accepteren dat de verplichtingen die zijn opgelegd door de privacy wetten in deze en andere landen, minder streng kunnen zijn dan de eisen die zijn vastgelegd in de privacy wetten in uw land.

Met betrekking tot werkaanvragers kunnen wij persoonlijke informatie uitwisselen met academische instellingen, recruiters, screening check providers, zorgverleners, professionele en vakverenigingen, rechtshandhavingsinstanties, scheidsrechters en uw huidige, voorgaande en toekomstige werkgevers als onderdeel van onze overweging van uw Geschiktheid voor potentiële dienstverband of betrokkenheid bij soprano.

Als u klant van Soprano Design bent, kunnen uw persoonsgegevens gebruikt worden om u voortdurend te informeren over aanvullende producten en diensten of speciale promoties die van belang kunnen zijn voor u. Daardoor kan Soprano Design u contact opnemen met dergelijke producten, diensten of promoties via elektronische berichten (bijv. Email), online (bijv. Op de Soprano Design website) en op andere wijze, tenzij u zich uitschrijft of Soprano Design onderworpen is aan wettelijke beperkingen. U kunt ervoor kiezen om dergelijke informatie niet te ontvangen wanneer u zich registreert voor een product of dienst op de website Soprano Design. De elektronische marketingcommunicatie van Soprano Design zal u een simpele manier bieden om in de toekomst geen soortgelijke communicatie te ontvangen.

Investeerders

Als u om Soprano Design aanvraagt ​​of doet investeren, kunnen wij informatie verzamelen die wij van u ontvangen in abonnementsovereenkomsten en andere gerelateerde documenten en formulieren en informatie over uw transacties met ons en onze verwante organisaties. Wij verzamelen, gebruiken en onthullen uw persoonlijke gegevens om uw aanvraag te beoordelen, uw investering met ons te beheren en beleggersdiensten te leveren. Wij mogen uw persoonlijke gegevens uitwisselen met onze dienstverleners voor beleggingsregisters en zij mogen uw persoonlijke gegevens ook uitwisselen met andere dienstverleners van de hierboven beschreven soorten in dit privacybeleid. Wij zijn verplicht of geautoriseerd om uw persoonlijke gegevens te verzamelen onder bepaalde wetten, waaronder de Australische Inkomstenbelastingswetgeving 1936 en 1997 (Cth) en de Wet op Vennootschappen 2001 (Cth) , en we moeten ook beperken Aandeelhoudersgegevens beschikbaar op verzoek aan publiekleden.

Privacy en beveiliging

Soprano Design implementeert een aantal beveiligingsmaatregelen om persoonlijke informatie te beschermen en om ongeoorloofd gebruik, wijziging of onthulling te vermijden. Onze focus is op het behoud en verbeteren van bestaande beveiligingssystemen, evenals om maatregelen te nemen om te voldoen aan internationaal erkende normen voor de bescherming van persoonsgegevens (waar van toepassing). Afhankelijk van de omstandigheden kunnen we bijvoorbeeld gebruikmaken van elektronische toegangscontroles, beveiligingssystemen en netwerk firewalls.
Wij kunnen persoonlijke informatie elektronisch en in exemplaren houden, zowel in ons eigen huis als met de hulp van onze dienstverleners. Wij behouden persoonsgegevens zolang nodig om de in dit privacybeleid beschreven doeleinden te vervullen en geschillen te behandelen, tenzij een wettelijke termijn langer of wettelijk verplicht is.
Het doorgeven van informatie via internet en andere elektronische middelen is niet helemaal veilig. Soprano Designs neemt redelijke stappen om uw persoonlijke gegevens te beschermen zodra het in ons bezit is, maar we kunnen de beveiliging van uw gegevens via ons internet of via andere elektronische middelen niet garanderen.

Cookies

De Orange Enterprise Messaging platforms gebruiken het gebruik van ‘cookies’. Een ‘cookie’ is een klein stukje gegevens die vanuit een website worden verzonden en opgeslagen in de browser van een gebruiker, terwijl een gebruiker een website doorbladert of gebruikt. Wanneer de gebruiker in de toekomst dezelfde website browsert of gebruikt, kunnen de gegevens die in de cookie zijn opgeslagen, worden opgehaald door de website om de website van de vorige activiteit van de gebruiker te melden. Cookies laten onze platforms toe om gebruikerssessies en interactievoorkeuren op ons Orange Enterprise Messaging portaal bij te houden. Bovendien helpen cookies ons om bezoekersinformatie te kwantificeren, inclusief; Gebruikersnaam, datum, tijd, bezochte gebieden en de tijd die u heeft bezocht. Deze cookies worden opgeslagen met toestemming op uw lokale computer en bijgehouden door websitebeheerders om het gedrag van nieuwe en geregistreerde gebruikers te identificeren. Het gebruik van cookies is voornamelijk voor het monitoren, meten en verbeteren van de gebruikerservaring. Houd er rekening mee dat; Als u onze cookies verwijdert of uitschakelt, mag u niet inloggen op ons Orange Enterprise Messaging portaal.

Google AdWords en Website Beacons

De website Soprano Design kan de Google AdWords-remarketingdienst gebruiken om te adverteren op websites van derden (inclusief Google) aan eerdere bezoekers van onze site. Het kan betekenen dat we reclame maken voor eerdere bezoekers die geen taak op onze site hebben afgerond, bijvoorbeeld via het contactformulier om een ​​aanvraag te doen. Dit kan in de vorm van een advertentie op de zoekresultatenpagina van Google of een site in het Google Display Netwerk zijn. De website Soprano Design kan ook van tijd tot tijd andere diensten, zoals Google Analytics, gebruiken. Derdepartijverkopers, inclusief Google, gebruiken cookies om advertenties te serveren op basis van iemand die eerder bezoek heeft gedaan aan de website van Soprano Design. Alle door ons verzamelde gegevens worden door ons gebruikt, gehouden en openbaar gemaakt in overeenstemming met dit privacybeleid.

Voor meer informatie over hoe Google gegevens verzamelt en verwerkt, raadpleegt u het privacybeleid van Google en hun informatie op www.google.com/policies/privacy/ partners .

Elektronische records en communicatie

In sommige rechtsgebieden, waaronder Columbia, is een gedrukte versie van dit document en van een in elektronische vorm verstrekte mededeling in rechts- of administratieve procedures gebaseerd op of in verband met dit beleid in dezelfde mate en onder dezelfde voorwaarden als andere zakelijke documenten toegestaan En records die oorspronkelijk gegenereerd en onderhouden zijn in gedrukte vorm.

Uw privacy zorgen

U kunt ons contacteren (zoals hieronder uiteengezet) als u vragen, opmerkingen of bezorgdheden heeft over onze verwerking van uw persoonlijke gegevens. We reageren op wie u uw zaak moet behandelen en wanneer u een verder antwoord kunt verwachten. We kunnen extra informatie van u vragen over uw bezorgdheid, en u moet in contact komen met of overleggen met andere partijen om uw probleem te onderzoeken en te behandelen. Wij houden rekord van uw verzoek en eventuele resolutie.
Voor informatie over privacy in het algemeen of als uw bezorgdheid niet tot uw voldoening is opgelost, kunt u contact opnemen met de overheidsinstantie of gerechtelijke instantie in uw land dat de toepasselijke privacywet toepast.

• In Australië kunt u contact opnemen met het kantoor van de Australische Informatie Commissaris op www.oaic.gov.au en op 1300 363 992.

• In het Verenigd Koninkrijk kunt u contact opnemen met het kantoor van de informatiebureau op www.ico.org.uk en op 0303 123 1113.

• In Nieuw-Zeeland kunt u contact opnemen met het Bureau van de Nieuw Zeeland Privacy Commissaris op www.privacy.org.nz en op 0800 803 909.

Hoe u uw gegevens kunt openen, corrigeren of verwijderen

Soprano Design respecteert uw recht om de verwerking van uw persoonsgegevens door ons te verzetten en om toegang te vragen tot en de correctie of verwijdering van persoonlijke gegevens over u in ons bezit. U kunt ons contacteren (zoals hieronder uiteengezet) om toegang te vragen tot of de correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U mag uw recht ook gebruiken om de verwerking van uw informatie door Soprano Design te verzetten. In normale omstandigheden zullen wij u volledige toegang geven of de gevraagde correcties aanbrengen of verwijderen van uw gegevens. Er kunnen echter wettelijke redenen zijn om deze verzoeken te ontkennen. Als uw aanvraag wordt geweigerd, geven we u redenen om de ontkenning te verklaren. Wanneer we beslissen geen verzoek om correctie aan te brengen of te verwijderen van uw persoonlijke gegevens en u het niet eens bent met onze beslissing, kunt u ons vragen om een ​​notitie te maken van uw aangevraagde correctie /verwijdering.

Contact opnemen met Soprano Design Information Management Officer

Verzoeken om toegang te krijgen tot, corrigeren of verwijderen van uw persoonlijke gegevens die door ons zijn vastgelegd of voor vragen over ons privacybeleid, of als u privacy-zorgen heeft over onze verwerking van uw persoonlijke gegevens, kunt u contact opnemen met:

Personal Information Management Officer, Soprano Design

E: info@sopranodesign.com

T: +61-2-9900-2200

Wijzigingen in dit beleid

Soprano Design kan dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om de laatste versie van ons privacybeleid te zien. Als wijzigingen betrekking hebben op de beweerde verwerking van uw informatie, kunnen wij ook stappen ondernemen om u hiervan tijdig in kennis te stellen overeenkomstig de eisen van de privacywetgeving, zoals vereist door de privacywetgeving in uw land.

Laatst bijgewerkt: 27 juli 2017